Menu

Zwitserse boor

Nieuw
Zwitserse boor
  € 179,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Over het drogen.

  Een goede manier om de overvloed van de oogst te bewaren is om fruit, groenten en kruiden te beroven van het water dat net zo noodzakelijk is om ze te laten gedijen als om ze te laten vergaan. Als het door drogen verdampt, verliezen de ontbindende organismen hun levensbasis, worden de gedroogde waren duurzaam - met verlies van vitaminen, maar gecondenseerd tot een krachtige lading mineralen en voedingsvezels. Ze kunnen buiten worden gedroogd - als de herfst voor voldoende zomerse temperaturen zorgt. U kunt ze zelfs drogen op de radiator of in de oven, als die in staat is lage temperaturen tussen 35 en 50 °C aan te houden. De gemakkelijkste manier is echter met dehydratoren, waarvan wij u er een van Zwitserse makelij aanbieden.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 83871

   Met transparant kunststof deksel en drie stapelbare polypropyleen droogrekken, 12-uurs timer, traploze temperatuurinstelling en actieve warme luchtcirculatie. Het apparaat kan worden gebruikt met maximaal tien droogrekken. Stroomverbruik 600 W. Gemaakt in Zwitserland. Hoogte 27 cm, Ø 34 cm. Gewicht 2,8 kg. Kabellengte 1,25 m. Aardingscontactstekker.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu