Menu

Zwenkwiel voor HIGHTECH rek

(4 stuks)
Zwenkwiel voor HIGHTECH rek
(4 stuks)
  € 195,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Voor de Regalsystem HIGHTECH: set van vier robuuste industriële wielen (twee met blokkeerrem). Deze moeten in de staanders van de plank worden geplaatst en vastgeschroefd.

  Regalsystem Hightech

  Verchroomd staal, hoog draagvermogen (max. 150 kg per plank), eenvoudige montage in slechts enkele stappen - dat zijn de belangrijkste gegevens van deze opvallende plank. Het type meubel dat de Amerikaanse ingenieur Louis Maslow in 1955 ontwikkelde, is al tientallen jaren in een vrijwel ongewijzigd ontwerp verkrijgbaar. Even ideaal meubilair in kantoren, werkplaatsen, magazijnen en keukens als het synoniem is voor een functionele en stijlbewuste inrichting van moderne woonruimtes. Het staat model voor de herbestemming van meubels en gebruiksvoorwerpen uit de industriële en technische context naar de persoonlijke leef- en werkomgeving.

  Productinformatie

  Artikel nummer 62771

   Afmetingen: Ø 10 cm
   Gewicht: 6 kg (set)
   Materiaal: plaatstaal, verchroomd; massief rubber (blauwgrijs)
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu