Leinenweberei Vieböck

Zuiver linnen Venetiaans gordijn

Breedte 90 cm - Hoogte 45 cm
Exclusief
Leinenweberei Vieböck
Zuiver linnen Venetiaans gordijn
Breedte 90 cm - Hoogte 45 cm
  Hoogte 45 cm
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Even zeldzaam als gordijnen van het fijnste zuivere linnen zijn gordijnen van dit materiaal, die bovendien vrij effen zijn. Na een vruchteloze zoektocht gaven we de traditionele weverij Vieböck de opdracht zo'n gordijn voor ons te produceren: kant-en-klaar in verschillende breedtes en hoogtes. Ze zijn exclusief verkrijgbaar bij Manufactum.

  (K)Een half ding

  Dit gordijn komt uit het Mühlviertel, een traditionele textielregio in Opper-Oostenrijk, waar het weven van linnen een specialiteit is. Het beste linnen van langvezelig vlas van Europese oorsprong wordt geweven tot een voile van uitzonderlijke kwaliteit. Met een basisgewicht van 92 g/m² (140-160 g/m² is gebruikelijk) en een garengetal van Nm 36 is het doekachtige weefsel zeer fijn en licht transparant. Drie parallelle ajournaden versieren het onderste deel van het verder zeer effen ruitjesgordijn. Het is kant en klaar, de bovenste zoom heeft een 3 cm breed trekkoord voor de gordijnroede zodat het gemakkelijk te bevestigen is. De onderste zoom is 3 cm breed.

  Gordijnen van zuiver linnen

  Van de traditionele weverij Vieböck in het Oostenrijkse Mühlviertel krijgen we gordijnen van zuiver linnen van buitengewone kwaliteit: het linnen wordt verkregen uit langvezelig vlas van Europese oorsprong en in de hoofdzetel van het bedrijf in platbinding geweven. De gordijnen zijn kant-en-klaar en klaar voor onmiddellijk gebruik.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67552

   100% linnen. Oorsprong Europa. Basisgewicht 92 g/m². Garentelling in schering en inslag Nm 36. Machinewasbaar op 30 °C, niet centrifugeren. Kleur zuiver wit. Levering zonder gordijnroede. Gemaakt in Oostenrijk.

   Wasvoorschrift

   text
   Normaal proces
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 200 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten