Menu

Zitting vilt opklapbaar

Nieuw
Zitting vilt opklapbaar
64,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Kom zacht(er) op de weg zitten.

Dit zitkussen combineert zacht loden met een stevig vilt dat minder gevoelig is voor vuil. Dit houdt u niet alleen warm, maar maakt u ook comfortabeler op harde oppervlakken. Maar het echte hoogtepunt van deze combinatie is iets anders: want op het 39 x 39 cm grote zitvlak (loden) zijn negen kleinere vierkantjes (vilt) genaaid, die het mogelijk maken de hele pad op te vouwen tot een handig pakformaat dat minder ruimte inneemt dan andere modellen in de wandelrugzak of proviandtas. Dit pakket wordt bijeengehouden door een leren riem met lus.

Productinformatie

Artikel nummer 10754

100% scheerwol (basisgewicht 225 g/m²). Herkomst van de wol voor het vilt Zuid-Afrika en Europa, voor de loden Zuid-Amerika. Beide materialen zijn gemaakt in Duitsland. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: Lederen accessoires. Gemaakt in Duitsland. 39 x 39 cm, gevouwen 14 x 14 x 7 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu