Menu

Zeem oud zeem

Zeem oud zeem
54,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf midden oktober, nu beschikbaar voor bestelling
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Gemsleer. Echt zeem gelooid hertenleer

Bestaat eigenlijk niet meer: een zeem van oud zeemgelooid hertenleer (geen chemisch gelooid schapenleer of zelfs maar leervervangers). Wat waterabsorptie en afgifte (bij het uitwringen) betreft, is dit echte zeemleer veel beter dan welk substituut ook. En zij verliezen deze eigenschappen niet, zelfs niet na langdurig gebruik. Let op: Door het fabricageproces, "pluizen" de doeken nog een beetje bij het eerste gebruik. Alleen schoonmaken met koud water.

Productinformatie

Artikel nummer 64196

Ca. 50 x 60 cm, deelbaar in stukken van elke grootte. Ook uitstekend voor autoverzorging. (Omdat het van jachtwild afkomstig is, heeft het leer een of twee gaten).
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu