Menu

Zakkenschort

Zwart
Nieuw
Zakkenschort
Zwart
54,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Met een handvol zakken. Veelzijdig werkschort.

Dit schort van stevige katoenen stof heeft The Organic Company uitgerust met vier grote zakken. Dit maakt het tot een veelzijdige allrounder, niet alleen in de keuken, maar ook in de tuin, in de werkplaats, bij het schilderen en knutselen. In de zakken zit alles wat je bij de hand moet hebben. En om er zeker van te zijn dat er niets uitvalt tijdens drukke werkzaamheden, kunnen twee ervan worden afgesloten met een drukknoop. Een andere zak met zijopeningen is in het slabbetje verwerkt. Het zakkenschort kan goed aan verschillende lichaamsmaten (en omtrekken) worden aangepast dankzij de in zes richtingen verstelbare kraag en de lange bindceintuur. Een allrounder door en door.

Design met functie. "Caring is the new cool"

Het Deense textiellabel "The Organic Company" zet zich niet alleen in voor een goed, functioneel ontwerp, maar ook voor een verantwoord gebruik van het milieu en de hulpbronnen. Om dit te kunnen realiseren gebruikt oprichtster Joy Vasiljev voor haar textiel alleen katoen van gecontroleerde biologische teelt. De naaigarens zijn ook van katoen, wat niet vanzelfsprekend is.
Sinds 2010 laat zij ook al haar textiel certificeren volgens de Global Organic Textile Standard (GOTS), zodat u er zeker van kunt zijn dat de artikelen niet alleen van milieuvriendelijk materiaal zijn gemaakt en geverfd, maar dat de hele productieketen wordt gecontroleerd en dat wordt gewaarborgd dat de arbeiders onder eerlijke omstandigheden produceren. De ontwerpen komen tot stand in samenwerking met Deense textielontwerpers, steeds met het doel het textiel zo doordacht en aantrekkelijk te maken dat er lang van zal worden genoten en vooral dat het lang zal worden gebruikt.

Productinformatie

Artikel nummer 33577

100% katoen. Oorsprong India. Basisgewicht 260 g/m². Vier zakken à 20 × 20 cm, één zak in de slab. Riem 72 cm lang, breedte 3,2 cm. 6-voudig verstelbare kraag met drukknopen. Gemaakt in India.
Breedte 97 cm, hoogte 69 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

[an error occurred while processing the directive]
[an error occurred while processing the directive]

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu