Menu

Wollen herentrui

Marine-Braun-lichtblauw
Wollen herentrui
Marine-Braun-lichtblauw
  Marine-Braun-lichtblauw
  € 479,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Doordachte materiaal- en patroonwijzigingen

  Deze trui is een echt origineel stuk dat op het eerste gezicht door zijn materiaal- en patroonwisselingen in elkaar lijkt te zitten, maar eigenlijk een goed doordacht concept volgt. De meer belaste zones op de schouders en de binnenmouwen zijn bedekt met een sterk breisel van natuurlijke merinoswol. Bij de hals daarentegen zit een zacht kasjmier inzetstuk in lichtblauw. Extra onder de oksels ingebreide ventilatiegaasjes zorgen voor een aangenaam draagklimaat. Het breipatroon op de mouwen en de romp is verschillend, elk afgewerkt met brede geribde boorden.

  Gebreide traditie. Inis Meáin

  De Aran-eilanden, gelegen voor de Baai van Galway aan de westkust van Ierland, zijn in de wereld vooral bekend om de breikunst van hun bewoners. Inis Meáin (uitgesproken als Inisch Maan), het middelste van de drie eilanden, herbergt - naast minder dan 200 inwoners - een breifabriek met dezelfde naam, die er sinds de oprichting in de jaren zestig door de toegewijde Dubliner Tarlach de Blacam gebreide kleding van lokaal karakter en eerste kwaliteit produceert - overeenkomstig het motto van het bedrijf: "Go maire tú is go gcaithe tú é." ("Moge je lang leven om het te dragen").

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 34523

   90% wol, 10% kasjmier. Gemaakt in Ierland. Ruglengte in maat M = 63,5 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen