Menu

Winter sok lamswol

Natuur
Winter sok lamswol
Natuur
Natuur
€ 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Opwarming zwaargewicht

Je kunt een wollen sok niet zwaarder en warmer breien met de machine: Grondvorst in alle graden van strengheid blijft verwaarloosbaar. Ideaal voor laarzen of klompen, smallere schoenen worden van nature te krap. De sok is gebreid in 3 gauge, de bovenkant in 2/2 rib. Voet en zool zijn recht gebreid. Teen en hiel zijn verstevigd en met de hand verbonden. De sok is voorgewassen.

Natuurlijke kwaliteit. Van Münsterland

Deze sokken worden in Münsterland gemaakt - door een bedrijf dat niet het slachtoffer is geworden van goedkope import omdat het zich in twee opzichten (en in de dubbele betekenis van het woord) heeft "gespecialiseerd": in de hoogste kwaliteit en in de beste materialen, die hier altijd natuurlijk zijn (en dat ook blijven bij de verwerking). Zoals zo vaak het geval is in de textielproductie, draagt een park van oude machines bij tot de superieure kwaliteit. Hier gaat het om 1950 cirkelbreimachines van het merk Bentley-Komet, die enerzijds in staat zijn materialen te verwerken waar de huidige machines op falen (bijvoorbeeld linnen), en anderzijds verschillende garens op gedifferentieerde wijze over de vorm te verdelen: versterkt waar de spanningen het grootst zijn, of twee verschillende garens voor de binnen- en buitenkant. Zwaardere sokken van betere kwaliteit zult u niet vinden: met een uitstekende pasvorm, van een ongekend comfort, en toch zwaar en duurzaam.

Productinformatie

Artikel nummer 78350

100% scheerwol. Gemaakt in Duitsland. Schachtlengte 38 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu