Menu
Denk Keramische Werkstätten

Windlicht opzetstuk voor kleine wasbrander® Keramisch

Lavash zwart
Denk Keramische Werkstätten
Windlicht opzetstuk voor kleine wasbrander® Keramisch
Lavash zwart
  € 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Dansend licht. Achter glas

  Je hebt onze kleine Schmelzfeuer® thuis continu in bedrijf? Wat leuk! Waarom verandert u deze vaste favoriet deze zomer niet in een klassieke lantaarn voor buiten en binnen? Het is gemakkelijk met deze lantaarnbevestiging, die uit drie delen bestaat. Er is de keramische bovenring, die je op de wasbrander plaatst. Deze ring dient als stevige basis voor het glazen deksel van borosilicaatglas, het breukvaste en hittebestendige laboratoriumglas. Er stroomt voldoende lucht onder en zorgt voor een goed beschermde dansende vlam die vele malen weerkaatst. Deze kan ook altijd gemakkelijk en schoon worden gedoofd met het bijgevoegde keramische deksel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203191

   Bevestigingsring en blusdeksel van keramiek (CeraNatur®), glazen deksel (Ø 13 cm, hoogte 11cm) van borosilicaatglas. Totaal gewicht 520 g. Gedetailleerde instructies zijn bijgevoegd. Deze lantaarnbevestiging is uitsluitend bedoeld voor de kleine wasbrander® uit ons assortiment.
   Deksel lava zwart.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen