Menu

Windlicht opzetstuk voor kleine wasbrander® Keramisch

Lavash zwart
Windlicht opzetstuk voor kleine wasbrander® Keramisch
Lavash zwart
  € 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Dansend licht. Achter glas

  Je hebt onze kleine Schmelzfeuer® thuis continu in bedrijf? Wat leuk! Waarom verandert u deze vaste favoriet deze zomer niet in een klassieke lantaarn voor buiten en binnen? Het is gemakkelijk met deze lantaarnbevestiging, die uit drie delen bestaat. Er is de keramische bovenring, die je op de wasbrander plaatst. Deze ring dient als stevige basis voor het glazen deksel van borosilicaatglas, het breukvaste en hittebestendige laboratoriumglas. Er stroomt voldoende lucht onder en zorgt voor een goed beschermde dansende vlam die vele malen weerkaatst. Deze kan ook altijd gemakkelijk en schoon worden gedoofd met het bijgevoegde keramische deksel.

  Het brandt. En branden. De wasbrander in het zwart

  Onze blijvende favoriet in een nieuwe versie: de keramische massa bevat een hoog aandeel donkere vuurklei en is bovendien vermengd met lavazand - vandaar de bijna zwarte kleur. Tijdens de productie van de massa, tijdens het vormen van de potten en tenslotte ook tijdens het bakken van de keramiek in de oven, is uiterste zorgvuldigheid geboden om ervoor te zorgen dat er geen deeltjes lavazand op andere voorwerpen van natuurlijk gekleurd keramiek terechtkomen en deze ook zouden kleuren. Donkere en lichtgekleurde keramiek kan daarom alleen afzonderlijk worden verwerkt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203191

   Bevestigingsring en blusdeksel van keramiek (CeraNatur®), glazen deksel (Ø 13 cm, hoogte 11cm) van borosilicaatglas. Totaal gewicht 520 g. Gedetailleerde instructies zijn bijgevoegd. Deze lantaarnbevestiging is uitsluitend bedoeld voor de kleine wasbrander® uit ons assortiment.
   Deksel lava zwart.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu