Denk Keramische Werkstätten

Windlicht opzetstuk voor grote wasbrander® Keramisch

Lavash zwart
Exclusief
Denk Keramische Werkstätten
Windlicht opzetstuk voor grote wasbrander® Keramisch
Lavash zwart
  € 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Constante vlam: achter glas

  Is onze grote wasbrander® bij u thuis constant in bedrijf? Wij hebben een idee: waarom verandert u de wasbrander niet in een klassieke lantaarn voor buiten en binnen? Dat gaat heel eenvoudig met dit lantaarnhulpstuk, dat uit drie delen bestaat. Plaats de keramische ring direct op de wasbrander®. Deze ring dient als stabiele basis voor het glazen deksel van borosilicaatglas, het hitte- en breukbestendige laboratoriumglas. Daaronder stroomt voldoende lucht naar binnen en zorgt voor een goed beschermde dansende, meervoudig reflecterende vlam. Met het ingesloten keramische deksel kunt u de vlam op elk moment gemakkelijk en schoon doven.

  Productinformatie

  Artikel nummer 210357

   Bovenste ring en blusdeksel van massief keramiek, glazen deksel. Bovenste ring Ø 20 cm, glazen deksel Ø 18 cm. Hoogte 13 cm. Totaal gewicht 1,7 kg. Totale hoogte met wasbrander® 30 cm. Let op: deze lantaarntop is alleen geschikt voor de grote wasbrander® uit ons assortiment.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten