Menu
Alfaset

Whoops Marbles

Alfaset
Whoops Marbles
  € 329,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen

  Algemene informatie

  Whoops - met momentum in de volgende groef

  Met een krachtige, maar liefst niet al te ingrijpende haal, krijgen de spelers hun gekleurde knikkers op weg. De middelste baan dient als lanceerplatform waarop de knikkers snelheid maken om na een bocht over zoveel mogelijk golven te rollen. Maximaal vier spelers nemen om beurten elk één van hun knikkers mee. Drie scenario's zijn mogelijk na de start: De knikker kan 1. vastlopen in een van de troggen op de linker of rechter baan zoals gehoopt (hoe verder hij komt, hoe beter), 2. vastlopen aan de voorkant van de helling of 3. vastlopen in de groef aan het einde van de helling. De grote metalen bal dient als joker - elke speler mag hem eenmaal per spel gebruiken om knikkers van de tegenpartij uit de weg of in de strafgroef te zetten of om zijn eigen knikkers vooruit te zetten.

  Communautaire spelletjes van de eerste orde. Van Alfaset in Zwitserland

  De spelletjes van Alfaset overtuigen door hun buitengewone kwaliteit van afwerking. De Zwitserse fabrikant gebruikt hoofdzakelijk lokale houtsoorten zoals esdoorn, berk en beuk zonder compromissen: de pasvorm van de afzonderlijke onderdelen is indrukwekkend, de elementen zijn netjes gelijmd, de oppervlakken zorgvuldig behandeld. Kortom: de gezelschapsspellen van Alfaset steken er duidelijk bovenuit. Hetzelfde geldt voor hun vermogen om zowel kinderen als volwassenen te inspireren. Dit is onder meer te danken aan het feit dat de regels even eenvoudig als begrijpelijk zijn en dat succes niet afhangt van talent maar in hoge mate van gelukkige toevalligheden. De spellen worden allemaal vervaardigd in de vijf werkplaatsen van het bedrijf in de buurt van het meer van Neuchâtel. Bij Alfaset werken voornamelijk mensen met een handicap die samenwerken met geschoolde timmerlieden.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 22197

   Vanaf 3 jaar. Spelbord met 16 gekleurde glazen knikkers en een metalen knikker in een zakje. Brug en frame in beukenhout (herkomst Zwitserland). Speelkaart esdoornfineer (herkomst Zwitserland) en berkenmultiplex (herkomst Finland). knikkers van glas of metaal. Tas van stof. Gemaakt in Zwitserland. Hoogte 6,5 cm, breedte 26 cm, lengte 96 cm. Gewicht 4,2 kg. Instructies voor het spelen zijn bijgevoegd.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen