Menu

Whoops Marbles

Whoops Marbles
329,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Whoops - met momentum in de volgende groef

Met een krachtige, maar liefst niet al te ingrijpende haal, krijgen de spelers hun gekleurde knikkers op weg. De middelste baan dient als lanceerplatform waarop de knikkers snelheid maken om na een draai over zoveel mogelijk golven te rollen. Tot vier spelers hebben om de beurt elk een knikker. Na de start zijn er drie scenario's mogelijk: De knikker kan 1. vast komen te zitten in een van de troggen op de linker- of rechterspoorbaan zoals gehoopt (hoe verder hij komt, hoe beter), 2. vast komen te zitten aan de voorkant van de schans of 3. vast komen te zitten in de gleuf aan het einde van de schans. De grote metalen bal dient als joker - elke speler mag hem één keer per spel gebruiken om knikkers van de tegenstander uit de weg of in de strafgroef te bewegen of om zijn eigen knikkers vooruit te bewegen.

Gemeenschapsspelletjes van de eerste orde. Van Alfaset uit Zwitserland

De spellen van Alfaset maken indruk met hun uitzonderlijke kwaliteit van afwerking. De Zwitserse fabrikant gebruikt voornamelijk lokale houtsoorten zoals esdoorn, berk en beuk zonder compromissen: de nauwkeurigheid van de pasvorm van de afzonderlijke onderdelen is indrukwekkend, de elementen zijn netjes gelijmd, de oppervlakken zorgvuldig behandeld. Kortom: de bordspellen van Alfaset steken er duidelijk bovenuit. Hetzelfde geldt voor hun vermogen om zowel kinderen als volwassenen te inspireren. Dit is onder meer te danken aan het feit dat de regels even eenvoudig als begrijpelijk zijn en dat succes niet afhangt van talent, maar in hoge mate van gelukkige toevalligheden. Dit drijft sommige mensen soms tot wanhoop, maar brengt hen even vlug terug naar het bord.
De spelletjes worden allemaal vervaardigd in de vijf werkplaatsen van het bedrijf in de buurt van het meer van Neuchâtel. Daar werken op Alfaset vooral mensen met een handicap die samenwerken met geschoolde timmerlieden.

Waarschuwing:

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden.

Productinformatie

Artikel nummer 22197

Vanaf 3 jaar. Spelbord met 16 gekleurde glazen knikkers en een metalen knikker in een zakje. Brug en frame beukenhout (oorsprong Zwitserland). Speelbord esdoornfineer (herkomst Zwitserland) en berkentriplex (herkomst Finland). Knikkers van glas of metaal. Tas gemaakt van stof. Gemaakt in Zwitserland.
Hoogte 6,5 cm, breedte 26 cm, lengte 96 cm. Gewicht 4,2 kg. Instructies voor het spelen zijn bijgevoegd.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu