Menu

Werklaars voor heren

Bruin
Werklaars voor heren
Bruin
Bruin
369,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Model uit de werkende wereld

Een klassieke werklaars, gangbaar rond 1900 en dag in dag uit gedragen door generaties arbeiders, staat model voor deze enkelhoge schoen. Het bovenmateriaal, een sterk geolied rundleer, beschermt de voet tegen het binnendringen van vocht en stof. Binnenin is de schoen gevoerd met zacht kalfsleer. De gebruikte leest zorgt voor een goede en comfortabele pasvorm, met een ronde teen die een aangename bewegingsvrijheid voor de tenen biedt. De boven- en onderkant van de geitennaaischoen zijn met twee (zichtbare) naden aan elkaar verbonden, waardoor de schoen stabiel en duurzaam is. De vetersluiting loopt via vier paar oogjes en drie paar haakjes, wat enerzijds het comfortabel aan- en uittrekken bevordert en anderzijds een goede aanpassing aan de individuele voetvorm mogelijk maakt. De geprofileerde Skywalk-zool is iets zachter dan vergelijkbare rubberen buitenzolen en heeft daardoor iets meer grip, vooral op nat wegdek.

Traditioneel en tijdloos. Schwangau

Het Schwangau schoenlabel, gevestigd in de Ostallgäu regio in Beieren, staat voor welted en geit-genaaide schoenen gemaakt van de beste materialen. Deze traditionele methode van handwerk is tijdrovend, maar garandeert de veerkracht en duurzaamheid van de schoenen en zorgt voor een goed draagcomfort. De productie vindt plaats in onze eigen fabrieken bij ons hoofdkantoor in Beieren en in Hongarije. De tijdloze, robuuste en duurzame schoenen zijn geschikt voor praktisch gebruik als werkschoenen, maar slaan ook een goed figuur als modieuze ongetailleerde outdoor- en vrijetijdsschoenen.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 203439

Bovenmateriaal koeienhuid (dikte 1,6-1,8 mm), geolied. Kalfslederen voering. Leren binnenzool, leren hielzool met latex vulling. Leren veters. Rubberen profielzool, metalen haak en oog paren. Gemaakt in Hongarije.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu