Menu

Werkhandschoen waterdicht

Lichtblauw
Werkhandschoen waterdicht
Lichtblauw
  Lichtblauw
  € 13,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  De waterafstotende.

  Rostaing produceert deze handschoen in polyamide als waterdicht en wasbaar alternatief voor handschoenen van delicater materiaal. Het is niet geschikt voor zwaar werk in de tuin, maar voor alle beplantings- en onderhoudswerkzaamheden die bij regenachtig weer en in vochtige of natte grond (moeten) plaatsvinden. Wij bevelen dit model ook aan voor al die handmatige werkzaamheden in de garage, het huis en op het erf waarbij nattigheid en vuil een rol spelen.

  Rostaing. In Frankrijk sinds 1789

  De handschoenen van de Franse fabrikant Rostaing hebben de reputatie hun gebruikers maximaal comfort te bieden. De oorsprong van het familiebedrijf in de regio Rhône-Alpes is een leerlooierij die in 1789 werd opgericht. In de geschiedenis van het bedrijf, die nu meer dan tweehonderd jaar omspant, is een aantal productielocaties naar het buitenland gegaan. De handschoenen die wij voor ons assortiment hebben gekozen komen dus niet meer uit Frankrijk, maar worden geproduceerd in de eigen vestigingen van het bedrijf in Marokko en China.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205311

   Dragermateriaal van 100% polyamide. Met nitril schuim. De korte manchetten zijn afgezet met een plastic band, een manchet met elastiek zorgt ook voor een goede pasvorm. Kleur lichtblauw. Gemaakt in China.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   [an error occurred while processing the directive]
   [an error occurred while processing the directive]

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu