Menu

Werkhandschoen lamsleer

Beige
Werkhandschoen lamsleer Beige
Werkhandschoen lamsleer
Beige
Beige
32,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

De behendige.

De fabrikant Rostaing beveelt deze lichte handschoen speciaal aan voor werkzaamheden in het bloembed: stengels afsnijden voor de vaas, verwelkte planten verwijderen, onkruid verwijderen. Bij het verpotten van balkon- en kamerplanten geeft het zachte, soepele lamsleder de handen ook alle bewegingsvrijheid die ze nodig hebben. Het leder is gemengd gelooid, maar - omwille van het milieu - niet extra gebleekt, en behoudt dus zijn natuurlijke kleur. Alle naden zijn versterkt met polyamide draden. Een interne elastische band aan de pols zorgt voor een goede pasvorm van deze handschoen.

Rostaing. In Frankrijk sinds 1789

De handschoenen van de Franse fabrikant Rostaing hebben de reputatie hun gebruikers maximaal comfort te bieden. De oorsprong van het familiebedrijf in de regio Rhône-Alpes is een leerlooierij die in 1789 is opgericht. In de geschiedenis van het bedrijf, die nu meer dan tweehonderd jaar omspant, zijn een aantal productievestigingen in het buitenland gegroeid. De handschoenen die wij voor ons assortiment hebben gekozen, komen dus niet meer uit Frankrijk, maar worden geproduceerd in de eigen vestigingen van de onderneming in Marokko en China.

Algemene productinformatie

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 39722

Handschoen van gemengd gelooid, ongebleekt lamsvel (herkomst Frankrijk), de manchetten zijn welted. Stiksel in polyamide garen.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu