Menu
Gottstein

Wanten Unisex

Grijs melange
Gottstein
Wanten Unisex
Grijs melange
  Grijs melange
  € 49,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf half december, nu beschikbaar voor bestelling
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Verwarmende klassieker: de wollen want

  De want is de eerste keuze als het buiten koud is. Hier is er een van zuivere wol, dicht gebreid en gemalen - zoals hij al vele decennia populair is bij bergsporters. Dat is niet verwonderlijk, want de handschoen heeft uitstekende draageigenschappen: ze is ademend en aangenaam luchtdoorlatend, ze warmt goed op, zelfs als ze vochtig is, en ze droogt snel. En afgezien van het feit dat deze want natuurlijk ook in het laagland betrouwbaar zijn werk doet, kan hij niet alleen bij wintersport of wandelen worden gedragen, maar ook bij zomerse tochten naar besneeuwde bergtoppen.

  Competentie in wolvilt: Gottstein

  Gottstein in Imst is een traditioneel Tirools bedrijf dat sinds 1926 staat voor wol- en viltwaren van de hoogste kwaliteit. Het intensieve onderzoek van het product in al zijn levensfasen is essentieel voor het familiebedrijf van de derde generatie. Dat begint al bij het materiaal. Zo wordt de schapenwol voor het vilt in glashelder Tirools bergwater gerold of vervilt zonder toevoeging van additieven tot een bestendig weefsel. Dezelfde eis van de hoogste kwaliteit geldt ook voor het productieproces. Dit resulteert in producten waar men lang plezier van heeft.

  Productinformatie

  Artikel nummer 211145

   100% wol. Gemaakt in Oostenrijk.

   Wasvoorschrift

   text
   Handwas maximum temperatuur ( 40 °C )
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Niet strijken
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen