Menu

Wandlamp Tonone Staal en Aluminium

draaibaar - Zwart
Wandlamp Tonone Staal en Aluminium
draaibaar - Zwart
  draaibaar
  Zwart
  € 289,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Tonone armaturen. Voorbeeldig industrieel ontwerp

  Het slimme modulaire concept voor de Tonone armaturen komt uit Nederland. De creatieve geest erachter is Anton de Groof, die geen ontwerper of ingenieur is, maar wel enthousiast over traditionele mechanica en techniek. De designtaal van de armaturen is dan ook die van een mechanische constructie die recht doet aan het industriële productieproces en eenvoud en geest op doordachte wijze combineert - wat ze formeel in het milieu van Bauhaus en Werkbund plaatst. Opmerkelijk is dat de armaturen niet alleen verfijnd zijn, maar ook de belofte van industrieel design, die maar al te zelden wordt ingelost, nakomen om technisch en esthetisch hoogwaardige producten te leveren tegen betaalbare prijzen.

  Alle modellen van de serie zijn opgebouwd uit identieke onderdelen die steeds worden herhaald. Dit begint bij de zware gietijzeren voet, vervaardigd in België, en strekt zich uit tot de stalen armsegmenten, die net als de aluminium kap zijn voorzien van een sterk reflecterende poedercoating. Elk scharnier kan vele malen worden versteld dankzij vijf stalen kogels tussen twee geperforeerde schijven met 23 gaten - maar alleen in hoeken die de vingers niet kunnen afknellen en de lamp niet doen kantelen. De bijgevoegde stelsleutel doet denken aan oude industriële armaturen. De Tonone-armaturen worden in- en uitgeschakeld via een drukknopschakelaar die zich net buiten de kap op de fitting bevindt. De lampenkappen zijn aan de boven- en onderkant open, waardoor zij neerwaarts licht op een te verlichten oppervlak kunnen schijnen en naar boven toe bijdragen tot een indirecte ruimteverlichting.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 67634

   Kap (Ø 15 cm) aluminium, verbindingen en armen plaatstaal, alles zwart gepoedercoat. Drukschakelaar, fitting (E27, max. 60 W) van Duroplast. Projectie 9-56 cm. Gewicht 1 kg. Geleverd zonder lamp en zonder bevestigingsmateriaal.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu