Menu
Berghen

Wandelschoen plat

Bruin
Exclusief
Berghen
Wandelschoen plat
Bruin
  Bruin
  € 239,00
  € 169,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Rundsleder. Binnen en buiten

  Speciaal voor ons bekleedt Berghen deze platte wandelschoen volledig met zacht rundleer. De combinatie van vier paar oogjes en een paar haakjes maakt het mogelijk de schoen snel en comfortabel aan en uit te trekken en zorgt voor een goede pasvorm aan de voet.

  Berghen. Belgische wandelschoenen

  Berghen is een Belgisch merk waaronder het Brusselse familiebedrijf Dubois sinds 1993 wandelschoenen produceert. Alle stappen van het concept tot de afgewerkte schoen worden in Europa uitgevoerd. Voor de afzonderlijke componenten vertrouwt Berghen op beproefde leveranciers, zoals de Vibram®-buitenzolen, die uit een speciale rubbersamenstelling bestaan en zo een perfecte grip en een goede slijtvastheid garanderen. Wat alle Berghen-modellen gemeen hebben, is dat ze zo licht mogelijk zijn ontworpen zonder afbreuk te doen aan hun duurzaamheid en draagcomfort.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 200692

   Bovenmateriaal Runderhuid (dikte 2,4-2,6 mm), chroomgelooid. Voering rundsleder, chroomgelooid. Uitneembare binnenzool. Antislip, geprofileerde Vibram®-zool. 4 paar oogjes, één paar diepe trekhaken. Gemaakt in Roemenië.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten