Menu

Wandel sok

Donkerbruin
Wandel sok
Donkerbruin
  € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf midden maart, nu beschikbaar voor bestelling
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  De wandelsok. De Veith bergsok

  Deze sok - geheel vervaardigd in de Allgäu regio van Duitsland bij de Wirkerei Veith Allgäuer Bergstrumpf GmbH - is een wandelspecialist die ook gewaardeerd wordt door jagers en bergbeklimmers, en alles eraan klopt gewoon. Het materiaal is zuivere merinowol, aangevuld met een aandeel van tien procent polyamide voor dimensionale stabiliteit. De constructie: de wreef en de schacht zijn glad gebreid met een fijne 12 gauge machine. Dit voorkomt drukpunten en schuren. De schacht daarentegen is gebreid in 2/2 rib, zodat hij niet insnoert - maar ook niet afzakt. De rand van de sok snijdt niet in. Het voetgedeelte is voorzien van een dichte, isolerende en dempende pluche zool die aan de buitenkant ligt. En last but not least: De bergsokken van Veith staan bekend om hun uitstekende duurzaamheid.

  Productinformatie

  Artikel nummer 81340

   Unisex. 90% wol, 10% polyamide. Gemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu