Lapuan Kankurit

Wafel Piqué Lyocell Linnen Handdoek

Antraciet blauw - Handdoek
Lapuan Kankurit
Wafel Piqué Lyocell Linnen Handdoek
Antraciet blauw - Handdoek
  € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Cellulose voor meer absorptievermogen

  De Finse wevers van Lapuan Kankurit hebben een ontwikkeling uit Oostenrijk overgenomen: Lyocell (TENCEL™). De cellulosevezel wordt gekenmerkt door een hoge sterkte en een zeer glad, weinig irriterend oppervlak. Maar bovenal heeft Lyocell een uitzonderlijk hoog vochtabsorptievermogen: door zijn vezelstructuur neemt het zeer snel vocht op in het binnenste van de vezel en geeft het dit net zo snel weer af aan de omgeving.Een wafelpiqué, die de eigenschappen van lyocell, linnen en katoen combineert, is het perfecte materiaal voor met name handdoeken: de lyocell optimaliseert het absorptievermogen, het robuuste linnengaren zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur, het katoengehalte zorgt voor het zachte gevoel van de stof - en het weefsel zelf zorgt voor een zacht masserend effect bij het drogen.

  Ervaringswaarden. Lapuan Kankurit

  In Finland, het land van de saunagangers, staat de functionaliteit van badkamerartikelen voorop, en dus moet het textiel voldoen aan hoge eisen op het gebied van absorptievermogen, duurzaamheid en ook gevoel. In Lapua, West-Finland, vertaalt de linnenweverij Lapuan Kankurit, een familiebedrijf van de vierde generatie, haar ervaring in geweven goederen die precies aan deze eisen voldoen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 69942

   43% Lyocell (TENCEL™), 39% linnen en 18% katoen. Basisgewicht 330 g/m2. Gemaakt in Finland.Saunadoek: 85 × 180 cmDouchehanddoek: 65 × 130 cmHanddoek: 48 × 70 cm
   48 × 70 cm

   Wasvoorschrift

   text
   Mild proces
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 200 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen