Menu

Vouwstoel Veldstoel

Vouwstoel Veldstoel
€ 229,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Let op de toeslag voor bulk.

Algemene informatie

Sterke, archaïsche en onverwoestbare constructie. De opvouwbare FIELDCHAIR, die weinig bergruimte inneemt, is een comfortabele en robuuste relaxfauteuil. Geschikt als aanvullende zitmogelijkheid in de woonkamer of als weerbestendig meubel voor buiten het hele jaar door.

Weltevree®

WELTEVREE® is in 2007 opgericht in Arnhem, Nederland, door ontwerpers Floris Schoonderbeek en Dick van Hoff, die originele en tegelijkertijd heerlijk eenvoudige ideeën realiseren in uitstekend vakmanschap. In nauwe samenwerking met ervaren producenten en leveranciers worden in hun ateliers authentieke producten gecreëerd die laten zien dat ze niet op een scherm zijn ontworpen, maar rechtstreeks uit het leven komen. De functionaliteit van de producten is op het eerste gezicht duidelijk - je hoeft geen designexpert te zijn om je voor te stellen hoe fijn het is om buiten te koken, op elke plaats te ontspannen in een met hout verwarmd bad of een bank moeiteloos van de ene plaats naar de andere te rollen. WELTEVREE ® is modern en innovatief, maar tegelijkertijd ironisch en schaamteloos ongevoelig voor de huidige designtrends. Het combineert zijn onorthodoxe oplossingen met traditioneel vakmanschap en solide materialen. De fabrikanten zien functionaliteit en kwaliteit als de basis voor welzijn - per slot van rekening betekent het oud-Hollandse woord "weltevree" niets anders dan " zeer tevreden ".

Productinformatie

Artikel nummer 22580

Afmetingen: B 74 × D 86 × H 60 cm, zithoogte: ca. 30 cm
Gewicht: 10 kg
Materiaal: lariks (herkomst: Nederland), afstandhouder: kunststof, lus: polyester
Ontwerp: Floris Schoonderbeek
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu