Menu

Vouwkam celluloseacetaat

Vouwkam celluloseacetaat
17,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Kammen gemaakt van cellulose acetaat. Gemaakt in Engeland.

Celluloseacetaat is een van de eerste cellulosekunststoffen die indertijd dienden als surrogaat voor hoorn en schildpad en nu zelf een origineel zijn, nagebootst door goedkope thermoplastische kunststoffen. Het materiaal voelt aangenaam aan, is nooit koud, is ongevoelig voor water, heeft een verbazingwekkende optische glans en een marmering die in elk ermee vervaardigd product anders is. G.B. Kent & Sons, fabrikanten van de fijnste penselen en verfkwasten van de allerhoogste kwaliteit sinds 1777, maken deze kammen uit het nabij Londen. Ze worden uiteraard met de hand gezaagd en elke afzonderlijke tand wordt zorgvuldig ontbraamd.

Productinformatie

Artikel nummer 27669

Stevige vouwkam met fijne tanden.

Lengte gevouwen 11 cm, opengevouwen 19,5 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu