Menu

Vouwdeurkast esdoorn hout

Vouwdeurkast esdoorn hout
299,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Oude map.

Vouwkleerkasten van dit type werden reeds in de jaren 1920 aangeboden als "opvouwbare kleerhangers" - de kleerkast bij uitstek voor krappe ruimten in de gang en de badkamer, om kleding of handdoeken te luchten en te drogen. Dankzij zijn onberispelijke afwerking en uiterst robuuste constructie knikt deze in Duitsland vervaardigde versie van aluminium en esdoornhout niet, zelfs niet wanneer zij tot haar maximum is uitgetrokken en volledig is opgehangen.

Productinformatie

Artikel nummer 41725

Schaarconstructie gemaakt van esdoornhout (herkomst Duitsland en USA) en geanodiseerd aluminium. Haak van geanodiseerd aluminium. Lederen lus om uit te trekken.
Hoogte 22,5 cm, breedte 4 cm, reikwijdte 13-66 cm. Gewicht 760 g. Geleverd met bevestigingsmateriaal.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu