GEFU

Vloot Lotte

GEFU
Vloot Lotte
  € 89,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Passerende molen. Gemaakt van roestvrij staal

  De "moulin-légumes" is de naam van de zeefmolen die in de jaren 1930 voor het eerst op de Franse markt verscheen. In ons land is dit praktische apparaat vooral bekend als de "Flotte Lotte". Wij bieden hem hier aan in een uitvoering van roestvrij staal, waardoor hij geschikt is voor professioneel gebruik.

  Voor groenten en fruit

  Bij elke levering zijn twee verwisselbare geperforeerde schijven inbegrepen; de ene heeft 2 mm perforaties en een geruwd oppervlak, die ook geschikt is als raspschijf voor vezelige groenten zoals asperges of prei. De andere, gladde schijf heeft een perforatie van 3 mm en is bedoeld voor het zeven van fruit (voor gelei, jam, puree) of voor groenten en aardappelen (voor soepen, sauzen en purees). Twee stevige potsteunen geven de zeefmolen steun op schalen en potten. De zeefvleugel bedekt driekwart van het zeefoppervlak en een metalen boog schraapt het gezeefde voedsel af zonder resten achter te laten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 49036

   Verwerkt gekookt fruit en groenten. Voorgereinigd is de Flotte Lotte ook geschikt voor de vaatwasser. Gemaakt van roestvrij staal. Hoogte 11 cm, Ø bovenkant 20,5 cm, basis Ø 14 cm. Volume ca. 1,6 l. Gewicht 1,1 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen