Herstera Garden

Verhoogd bed voor kinderen

Rood
Exclusief
Herstera Garden
Verhoogd bed voor kinderen
Rood
  Rood
  € 159,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Je eigen groenten oogsten. Net als de volwassenen

  Het dienblad van dit verhoogde bed van gegalvaniseerd en gepoedercoat staal bevindt zich op een werkhoogte die geschikt is voor kinderen en waarmee ze zelfs hun eigen tuintje op het balkon of terras kunnen verbouwen. De bodem loopt iets af naar het midden, zodat overtollig water gemakkelijk kan weglopen - als u misschien heel royaal water hebt gegeven. Kinderen kunnen hun tuingereedschap, lege plantenpotten en een emmer tuinaarde of compost opbergen in de opbergruimte onder het verhoogde bed.

  Productinformatie

  Artikel nummer 14930

   Gegalvaniseerd en gepoedercoat plaatstaal. Kunststof afvoer en voetdoppen. Hoogte 65 cm, breedte 100 cm, diepte 41 cm. Gewicht 11,3 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten