Ploskorez

Verhoogd bed gereedschap Jätklinge

Ploskorez
Verhoogd bed gereedschap Jätklinge
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Efficiënter wieden in het verhoogde bed.

  Dit is wat dit handgereedschap, waarvan de kop u wellicht bekend voorkomt, u mogelijk maakt. Het is hetzelfde als ons wiedmes met lange steel. Gemaakt van staal, de enkele haak is aan één kant extra geslepen. Zo kunt u de grond in het verhoogde bed in één keer grondig losmaken en tegelijkertijd ongewenst onkruid bij de wortel pakken en ondersnijden - zelfs als de beplanting dicht bij elkaar staat. Het iets kortere handvat van berkenhout is zeer stevig, maar weegt nauwelijks iets. Het is precies de juiste lengte voor het bewerken van de grond in het verhoogde bed: Zonder te hoeven bukken, krommen of soortgelijke rugbrekende bewegingen te maken, kunt u met de kop van het gereedschap de andere kant van de bedstee bereiken en het gereedschap gecontroleerd hanteren. Ook bij werkzaamheden in een dichtbegroeid tuinperk is dit gereedschap net zo veilig te gebruiken als handgereedschap, maar de relatief lange steel maakt een groter bereik mogelijk. Deze versie van het onkruidmes komt ook uit Rusland, het grote land van de volkstuinders en zelfvoorzieners.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207293

   Handvat van onbehandeld berkenhout (hout uit Rusland), lemmet van staal. Lengte lemmet 10 cm, totale lengte met handvat 63 cm. Breedte van het handvat 4 cm. Totaal gewicht 410 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen