Hydrophil

Vaste shampoo en douchegel voor kinderen

Apple
Hydrophil
Vaste shampoo en douchegel voor kinderen
Apple
  € 7,90Basisprijs: € 131,67/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Voordeel voor huid en haar

  Soms is het niet zo gemakkelijk om een kind te overtuigen van de voordelen van wassen. Het spreekt vanzelf dat de shampoo van een kind niet in de ogen mag prikken. Des te beter als het ook nog verontwaardigde uitroepen à la "Iiiiiih, het trekt!" voorkomt door de doorkambaarheid van het gewassen haar te verbeteren. Deze shampoo bevat amandelolie, karitéboter en cacaoboter, die het haar na het wassen gemakkelijk doorkambaar maken. Deze oliën en vetten zijn even heilzaam als douchegel voor de gevoelige huid van kinderen. Voor het wassen van het haar wordt de vaste shampoo in de hand opgeschuimd, in vochtig haar gemasseerd en na een korte inwerktijd uitgespoeld. Ook onder de douche wordt de doucheshampoo gewoon opgeschuimd, op de huid gesmeerd en afgespoeld. De plasticvrije shampoo en douchegel vult zijn verzorgende werking aan met een hoge milieuvriendelijkheid: hij bevat uitsluitend zuiver natuurlijke werkstoffen en geurstoffen en vermijdt consequent microplastics.

  Dicht bij het water. Watervriendelijke producten van Hydrophil

  "Waterminnend" zijn ze en daarom hebben ze zichzelf die naam gegeven: Christoph Laudon, Wanja Johannes Weskott en Sebastian Bensmann, de drie oprichters van het Hamburgse bedrijf Hydrophil (van het Oudgriekse hýdor "water" en phílos "liefhebben"). In 2013 ontstond uit hun gemeenschappelijke interesse en uit een blogpost van Sebastian over het onderwerp "waterverbruik in de textielproductie" het idee om zelf producten op de markt te brengen die niet alleen veganistisch en eerlijk zijn, maar vooral plasticvrij en waterbesparend: Producten waarvan de natuurlijke bestanddelen groeien zonder kunstmatige irrigatie en waarvan de andere bestanddelen bij compostering geen sporen achterlaten in het grondwater. Nadat het eerste product, een T-shirt, gretig aftrek vond, breidde Hydrophil zijn assortiment snel uit en heeft het zich nu gespecialiseerd in de productie van hygiëne- en lichaamsverzorgingsproducten - waar ligt het idee van waterbesparing immers meer voor de hand dan in de badkamer? Overigens: 10% van de winst wordt door Hydrophil gedoneerd aan de non-profit vereniging Viva con Agua de Sankt Pauli e.V., die zich inzet voor toegang tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen voor mensen in landen in het Zuiden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206144

   Geschikt voor alle haar- en huidtypes. Met amandelolie, sheaboter en cacaoboter. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. 60 g stuk
   Met een frisse appelgeur.

   Ingrediënten: SODIUM COCO-SULFATE, CETEARYL ALCOHOL, TALC, CITRIC ACID, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, TAPIOCA STARCH, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, INULIN, PARFUM, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CI 77491, CI 77492, CI 77499

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen