Menu

Vaste douchegel

Amandelbloesem
Vaste douchegel
Amandelbloesem
€ 9,90Basisprijs: € 165,00/ 1kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Rijke voedende douche voor de droge huid. Met voedende amandelolie en een delicate amandelgeur met een lichte citrusnoot.

Stevige douchegel. Mild, rijk en van biologische kwaliteit.

Deze vaste douchegel is ook afkomstig van Rosenrot, een pionier in de productie van vaste shampoos - ook gemaakt van de beste biologische grondstoffen. De DuschBits® zijn even stevig als bar soaps en even gemakkelijk te gebruiken, maar zonder zelf zeep te zijn, waardoor ze een goed alternatief zijn voor deze. De vaste douchegel reinigt zacht met een zeer milde plantaardige tensioactieve stof en verzorgt de huid met waardevolle oliën en plantenextracten. Het bevat squalaan, een lipide die ook voorkomt in de natuurlijke talg van de huid en helpt de huid te beschermen tegen vochtverlies. Sheaboter en cacaoboter verzorgen en voeden de huid, terwijl fijne kaolienklei de huid mild reinigt en zuivert. Lecithine helpt de huid te regenereren en zorgt ervoor dat ze zijdezacht aanvoelt.

Zuinig en milieuvriendelijk.

Door de stevige consistentie van de douchegel kunnen de handzame stukken zonder verpakking worden verkocht of, zoals in ons geval, in kleine kartonnen doosjes in plaats van plastic flessen. Dit spaart niet alleen hulpbronnen en vermindert de hoeveelheid afval, maar is ook uiterst praktisch voor (lucht)reizen. Bovendien is de vaste douchegel zeer productief, vooral als u ervoor zorgt dat u hem na gebruik altijd goed laat drogen.

De kracht van de fabriek is nog heel. Van de fabriek Rosenrot

Hoewel de fabrikant van natuurlijke cosmetica Rosenrot een betrekkelijk klein bedrijf is, staat het in relevante kringen - die van de "verpakkingsvrije voorstanders" - al bekend als een van de echt grote bedrijven. De vaste shampoos en conditioners, zepen en douchegels van de fabrikant uit Schleswig-Holstein zijn namelijk niet alleen effectief, maar worden ook geheel zonder plastic verpakking geleverd (in theorie - in de praktijk hebben wij gekozen voor de variant in een kartonnen doos, zodat wij onze artikelen ook per postorder kunnen aanbieden). Dit is mogelijk dankzij onze eigen verfijnde recepten op basis van gecertificeerde biologische, plantaardige en natuurlijke grondstoffen: alle oliën, plantenhydrolaten, kruiden, glycerine en ethylalcohol zijn voornamelijk afkomstig van gecontroleerde biologische teelt. De essentiële oliën zijn ook afkomstig van gecontroleerde biologische teelt of zijn 100% natuurlijk. Tenslotte produceert Rosenrot ook alle plantenextracten zelf en volgens eigen receptuur - uiteraard in biologische kwaliteit. Dit betekent dat er niets in het eindproduct terechtkomt wat er niet in thuishoort - want paraffines, parabenen, siliconen of synthetische conserveringsmiddelen en kleurstoffen zijn taboe - en de handgemaakte productie maakt ook een maximale controle mogelijk.

Productinformatie

Artikel nummer 206243

Na gebruik altijd goed laten drogen. Gemaakt in Duitsland. Gecertificeerde natuurlijke cosmetica.
60 g stuk in doos
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu