Menu

Vaas Muze M

Koper kleuren
Nieuw
Vaas Muze M
Koper kleuren
  € 139,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  De middelste maat van een serie vazen in drie verschillende vormen en maten en verschillende kleuren. MUSE wordt met klassiek vakmanschap vervaardigd in een Tsjechische glasblazerij. Deze mondgeblazen vazen krijgen hun delicate kleur en verschillende intensiteit door gekleurd glas toe te voegen aan het transparante, kleurloze glas. In een goed georganiseerde opeenvolging van bekisten en vormen met behulp van houten mallen, geeft een laatste vrije bewerking elke vaas zijn individuele vorm.

  Noot:

  Elke vaas is uniek. De verdeling van de pigmenten in het glas is ongelijkmatig. Daarom treden van vaas tot vaas verschillen in intensiteit en kleurverloop op.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206408

   Afmetingen: Ø 17 × H 17 cm
   Gewicht: 1,2 kg
   Materiaal: Kristalglas
   Design: Stephen Molloy en Gunnar Lohmann-Roensch
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu