Menu

Vaas hars kristal honing geel

Vaas hars kristal honing geel
Vaas hars kristal honing geel
129,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.05.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Gelaagd glas.

Van de Glasmanufaktur Harzkristall: Kristalglas dat bij de glasblazer met een dun laagje wit opaalglas is overgoten en tot een bol is gevormd. Dit wordt dan bedekt met echt gekleurd glas en in de uiteindelijke vorm geblazen. Het gevangen opaalglas gloeit bijzonder intens.

Productinformatie

Artikel nummer 83668

Voor grotere boeketten, snijbloemen met lange stelen of losse takken. Handgeblazen in overlay techniek. Opaalwit van binnen, honinggeel van buiten. Hoogte 26,5 cm, 21,5 cm Ø. Gewicht 2,9 kg.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om advies, reserveonderdelen of speciale verzoeken - onze klantenservice behandelt al uw vragen en zorgen op een persoonlijke en goed onderbouwde manier.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken op 0800 26 26 101 of op elk gewenst moment op info@manufactum.nl

.

Cadeaubonnen

Het is goed voor alles: Met onze PDF-cadeaubonnen kan je kiezen uit het volledige Manufactum-assortiment. Kies een motief dat je kan versturen via e-mail of uitprinten en persoonlijk aanbieden, onmiddellijk na het plaatsen van je bestelling.

Bestel Nu
Menu