Menu

Vaas hars kristal honing geel

Vaas hars kristal honing geel
€ 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Gelaagd glas

Van de Glasmanufaktur Harzkristall: Kristalglas dat bij de glasblazer met een dun laagje wit opaalglas is overgoten en tot een bol is gevormd. Dit wordt dan bedekt met echt gekleurd glas en in de uiteindelijke vorm geblazen. Het gevangen opaalglas gloeit bijzonder intens.

Let op:

Bepaalde productiestappen worden met de hand uitgevoerd. Lichte afwijkingen in grootte en kleur kunnen daarom voorkomen.

Productinformatie

Artikel nummer 83668

Voor grotere boeketten, snijbloemen met lange stelen of losse takken. Handgeblazen in overlay techniek. Opaalwit van binnen, honinggeel van buiten. Hoogte 26,5 cm, 21,5 cm Ø. Gewicht 2,9 kg.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu