Menu

Utensil Box Koehuid

Exclusief
Utensil Box Koehuid
€ 219,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Exclusief

Dit opbergdoosje is exclusief voor Manufactum gemaakt door F. Hammann. Het is gebaseerd op een oud patroon dat wij hebben verbeterd in samenwerking met de fijne timmermanswerkplaats. Het etui is nu gemaakt van fijn, plantaardig gelooid rundleer en heeft lipjes om het scheergerei aan vast te binden. Ook voor de voering hebben wij een ander materiaal gekozen dan gebruikelijk: de zogenaamde leervezel (Lefa).

De bewaker van de orde. Want goed vastgesjord is goed opgeborgen

Compact, slijtvast en met een slim ontworpen spanband - zo presenteert zich deze opruimer voor uw persoonlijke verzorgingsaccessoires. Dankzij de compacte afmetingen is de opbergbox ook geschikt voor op reis en toch groot genoeg om de belangrijkste verzorgingsvoorwerpen netjes en overzichtelijk op te bergen.
De plantaardig gelooide koeienhuid vormt samen met het frame van vernikkeld staal een stevige kist die de spullen in de kist beschermt tegen schokken en stoten. Onder het deksel bevinden zich een klein etui, twee inschuiflussen en een smal inschuifvak om kleine voorwerpen zoals vijlen, pincetten en kammen binnen handbereik te houden.
Een bijzonder kenmerk van het interieur is de sjerp van koeienhuid: Met een kleinere en een grotere lus biedt de doordachte houder plaats aan de scheerkwast of shampoo, de tandenborstel of het scheermes - variabel naargelang uw behoeften en altijd overzichtelijk. Schuif de gebruiksvoorwerpen in de lussen en trek aan de stevige riem om ze vast te zetten.
De binnenbekleding van de opbergdoos is gemaakt van bestendig Lefa, een materiaal dat zuinig omspringt met hulpbronnen en dat wordt gemaakt van lederen restjes en natuurlijke latex.

De fijnste lederwaren. Van F. Hammann in Offenbach

De "Fabrik feiner Lederwaren" Franz Hammann in Offenbach, Hessen, een van de Duitse centra van lederwarenproduktie, is een van de oudste lederwarenproducenten in Duitsland. Al vijf generaties lang produceert het familiebedrijf even verfijnde als duurzame lederwaren en reisaccessoires van hoge kwaliteit, soms nog op oude speciale machines. Hammann heeft niet alleen bijzondere ervaring in de fijne kleermakerij, maar vooral in de productie van lederen tassen en koffers met frames en handvatten, waar precieze afwerking en hoogwaardige materialen een nog grotere rol spelen dan in de fijne kleermakerij trouwens. Om de kwaliteit van zijn lederen producten te garanderen, produceert en verwerkt Hammann (sinds 1864) in zijn hoofdzetel uitsluitend volnerf leder van Europese oorsprong. Sloten en beslag zijn gemaakt in Duitsland. Ook hier zit het bijzondere in het detail: ze zijn allemaal gefreesd uit massief messing en gelegeerd staal en met de hand gepolijst. Dit is te zien aan de spiegelgladde oppervlakken die niet konden worden bereikt met "trommelgepolijste plaatdelen".

Productinformatie

Artikel nummer 202540

Bovenmateriaal en spanriem van runderleder, herkomst Zuid-Duits en Oostenrijk, plantaardig gelooid in Italië. Frame en grendelsluiting van vernikkeld staal. Pijpen van plastic. Binnenvoering van Lefa (ledervezelstof). Gemaakt in Duitsland. Geleverd zonder inhoud.
Hoogte 6,5 cm, breedte 18 cm, diepte 13 cm. Gewicht 320 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu