Menu
Merz b. Schwanen

Unisex chino broek

Zwart
Merz b. Schwanen
Unisex chino broek
Zwart
  Zwart
  € 259,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Chino. Klassiek als unisex model

  Als unisex model produceert Merz b. Schwanen deze klassieke chino's met een rechte, vrij wijde pijp, knoopsluiting, twee steekzakken, twee achterzakken met knoopsluiting en een klein muntzakje. De broek is bewerkt met vouwen voor en achter, de broekspijpen kunnen ook omgeslagen worden.

  Merz b. Schwanen. Herleefde traditie

  Sinds 1911 bestond de tricotfabriek Merz b. Schwanen in de Zwabische Alb, die ooit een traditioneel textielgebied was. Meer recentelijk heeft Peter Plotnicki uit Berlijn de traditie van het bedrijf nieuw leven ingeblazen. Hij laat er nu weer overhemden, sportbroeken en breigoed maken - vaak op originele cirkelbreimachines uit de jaren 1920 tot 1960. Die draaien heel langzaam, waardoor de hoge dichtheid, de karakteristieke structuur, het pittige gevoel en het vormbehoud van de producten überhaupt mogelijk zijn. Een klein maar opmerkelijk detail: de etiketten met de originele bedrijfsbelettering Merz b. Schwanen zijn gemaakt op een oud jacquardweefgetouw.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 209828

   100% katoen. Stenen walnoot knoppen. Gemaakt in Portugal. Binnenbeenlengte in maat M = 64 cm (met revers, 68 cm zonder revers).

   Wasvoorschrift

   text
   Normaal proce
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 110 °C ) maximum
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen