Menu

Uniseks badjas

Natuurlijk wit
Uniseks badjas
Natuurlijk wit
  € 119,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Volumineuze dubbele badstof

  Framsohn maakt deze badjas van zware dubbele badstof met gelijke binnen- en buitenzijden, met een ceintuur van buitenstof en twee opgestikte zakken. Je ziet al aan de foto hoe comfortabel en gezellig het is. De gebruikte katoen is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.

  Framsohn. Terry goederen uit het Waldviertel

  Framsohn, de naam staat voor Franz Amstetter & Söhne, in het Waldviertel in Neder-Oostenrijk, is de vierde generatie van de familie die hoogwaardige badstof produceert. Het familiebedrijf heeft altijd veel belang gehecht aan de band met de natuur en de plaatselijke bevolking, een houding die tegenwoordig duurzaamheid wordt genoemd. Dit blijkt uit verschillende factoren. Framsohn weeft zijn badstof van gecertificeerd biologisch katoen. Bovendien vindt de gehele productie plaats op de oorspronkelijke locatie van het bedrijf. Dit vermindert de CO₂-uitstoot door korte transportroutes, maakt een continue kwaliteitscontrole van de draad tot het eindproduct mogelijk en stelt Framsohn in staat de ecologische parameters rechtstreeks en onmiddellijk te beïnvloeden. Om dit te documenteren is Framsohn gecertificeerd volgens de Global Organic Textile Standard (GOTS). Deze norm stelt hoge eisen aan de duurzame productie van textiel van biologisch geproduceerde natuurlijke vezels - in de hele productieketen: van de winning van de textielvezels, tot de verwerking en distributie ervan, tot ethische en sociale criteria. De naleving van de norm wordt jaarlijks geëvalueerd en de GOTS-certificering wordt opnieuw toegekend.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 200840

   100% katoen. Ceintuurtje, 2 opgestikte zakken. Gemaakt in Oostenrijk. Ruglengte voor alle maten = 120 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu