Menu

Tuinierspet gewaxt katoen

Tuinierspet gewaxt katoen
€ 199,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Past als een handschoen.

Trek het aan, knoop de strik - het past! Er zijn twee redenen waarom we geen ander tuinschort willen dan dit. Reden nummer één: de plaatsing van de twee zeer soepele schouderbanden. Zij zijn gemaakt van plantaardig gelooid rundleer met een goede greep, komen aan de achterkant samen tot een (beweegbaar) kruis en zijn op dit punt verbonden met bindriempjes van geweven katoen. Deze banden worden nu op hun beurt aan beide zijden door een oog geleid dat in de stof van het schort is bevestigd. Zie het als een soort harnas dat je gewoon aantrekt - en met één ruk aan de bandjes past het schort zich aan je lichaam aan. Geen getrek aan de slab op het bovenlichaam, geen getrek aan het onderschort. Past, wiebelt en heeft lucht, zeiden ze vroeger. En reden nummer twee? De gewaxte katoenen stof, die de Berlijnse uitvinders van dit uitstekende tuiniersschort uit Engeland halen. Als het daar niet is, waar weten ze dan van gewaxt katoen? Het materiaal is vuil- en vochtafstotend (althans tot op zekere hoogte) en daarom ideaal voor het verrichten van aards tuinwerk. In de talrijke zakken - waarvan de grootste zelfs kan worden opengeknoopt - kunt u bloemenscharen, bindband, tuiniersmes & co. opbergen en hebt u altijd de belangrijkste zaken bij de hand.

Productinformatie

Artikel nummer 205437

100% katoen. Lederen riemen koeienhuid plantaardig gelooid (herkomst Duitsland), breedte 2,5 cm, materiaaldikte 2,5 mm. Katoen webbing. Metalen beslag en klinknagels (oud messing). Aan- en uitknoopbare tailleband (31 × 14 cm). Gemaakt in de EU (Duitsland of Polen).
Lengte 79 cm, breedte 67,5 cm. Breedte van de slab 28 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu