Menu

Trappen stapelen vuren hout

Trappen stapelen vuren hout
€ 64,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Misschien was niet alles beter in het verleden - maar sommige dingen waren echt goed. Daarom selecteren wij onze producten graag op basis van een historisch ontwerp. In het geval van onze stapeltrap van vurenhout waren het zelfs meerdere ontwerpideeën die we samenbrachten in één goed ding. De prachtige oogst- en opbergmand wordt nu exclusief voor Manufactum gemaakt.

Oogsten, dragen, stapelen.

Deze stapelkrat kan zowel als oogstmand als opbergkrat gebruikt worden. Dankzij het gebogen, stevige handvat kan hij comfortabel met één hand worden gedragen, zelfs als hij vol is - bij het oogsten één in elke hand. De zijwanden zijn hoger dan die van andere oogst- en bewaarkisten, zodat er gemakkelijk meer en ook grotere vruchten (rapen, knolselderij, kool) in passen. Tegelijkertijd is het makkelijker om van bovenaf in de kratten te komen. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker om de opgeslagen produkten op te slaan en uit te halen, maar ook om de inhoud van de kratten in de loop van weken of maanden te controleren op druk en verrotting.
Tot zes stapels kunnen op elkaar worden gestapeld om een variabel en mobiel rek te vormen - en kunnen dan ook allerlei andere kleine huishoudelijke artikelen, gereedschap en dergelijke bevatten.

Productinformatie

Artikel nummer 88687

Stapeltrap met drie onderste latten op een afstand van 1,8 cm. Gemaakt van regionaal sparrenhout, genageld afgewerkt. Gemaakt in een werkplaats in Münsterland voor mensen met een handicap. Hoogte 29 cm (incl. handvat), breedte 48 cm, diepte 33 cm. Gewicht 2,4 kg. We leveren 1 doos. Zonder inhoud.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu