Menu

TON bureaustoel

TON bureaustoel
  € 599,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Uit de Tsjechische Republiek. De bureaustoel

  Deze uiterst comfortabele bureaustoel voldoet alleen al vanwege zijn vierpotige ontwerp aan geen enkele relevante norm voor bureaustoelen, maar is een aanrader voor gebruik thuis, waarvoor godzijdank nog geen enkele norm geldt. De eenvoudige constructie is geschikt voor iedereen die nog het vertrouwen heeft om een bureaustoel te gebruiken zonder eerst de gebruiksaanwijzing te lezen. De draaistoel dankt zijn zwenk- en hoogteverstelbaarheid aan een eenvoudige stalen spindel: het zwenken gaat altijd gepaard met hoogteverstelling, een marginaal verschijnsel bij heen en weer zwenken; bij overmatig zwenken varieert de hoogte echter merkbaar. Er is ook geen mechanische begrenzing die voorkomt dat de hoogteversteller de zitting draait, maar dat gebeurt pas bij een absurde zithoogte van 68 cm ... De Kontor-stoel, die in de jaren 1970 opnieuw werd uitgebracht op basis van een historisch model, wordt vervaardigd in Bystrice in Moravië. De meubelfabriek daar, die in 1861 werd opgericht door de pionier op het gebied van gebogen hout Michael Thonet, heet sinds 1953 TON en is vandaag de dag een belangrijk centrum voor de productie van hoogwaardige meubelen van gebogen hout.

  Productinformatie

  Artikel nummer 43884

   Beukenhout en gebogen hout (van beukenhout), zwart gelakt; zitting beukenmultiplex, zwart gelakt, mechanisch in hoogte verstelbaar door middel van stalen spindel. Hoogte 78,5-102,5 cm, breedte 58,5 cm, voet Ø 51 cm. Zithoogte 44-68 cm, zitvlak Ø 48 cm. Gewicht 8,5 kg. Max. belasting 130 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu