Menu

Theelichtje in een glas met een deksel met een brandblusser

Theelichtje in een glas met een deksel met een brandblusser
€ 3,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Praktisch, duurzaam en mooi

Drie goed doordachte componenten maken dit theelichtje bijzonder. Ten eerste, het licht zelf: Het wordt - in de Frankische kaarsenfabriek Glafey - nog steeds op de juiste wijze uit paraffine gegoten en is iets hoger dan in de handel verkrijgbaar, wat leidt tot een lange brandtijd en een aanzienlijk beter brandgedrag. Ten tweede de kom: deze is gemaakt van geribbeld persglas, waardoor hij niet alleen ontelbare malen kan worden bijgevuld, maar het licht ook door de wand naar buiten valt en een mooie lichtval vertoont. Ten derde, het deksel: gemaakt van stevig blik, het dooft de vlam veilig en houdt het theelicht stofvrij en dus schoon wanneer het gesloten is.

Duurzame traditie. Glafey

Glafey in Neurenberg is een beproefd expert op het gebied van kaarsen (d.w.z. houderkaarsen met pit). Dankzij de ervaring van het bedrijf, die teruggaat tot 1808, zijn deze kaarsen functioneel zeer goed ontwikkeld: ze branden met een laag roetgehalte, zijn geurloos en ontwikkelen precies de juiste hoeveelheid licht met een lange brandtijd. Ook de lont en de lontwas zijn precies op deze vereisten afgestemd.

Bij de productie is steeds gezorgd voor een efficiënt en spaarzaam gebruik van grondstoffen. Bij voorbeeld bij de al tientallen jaren onveranderd geproduceerde waxinelichtjes, waarvan de 12-delige verpakking slechts één tinnen bekertje nodig heeft dat telkens opnieuw kan worden gevuld - de navulpak wordt helemaal zonder bekertje geleverd. Of met de kurken drijvers en lonten die sinds 1867 worden geproduceerd (en alleen bij ons afzonderlijk verkrijgbaar zijn), die met een minimaal gebruik van materialen en "boordmiddelen" (glazen vat en plantaardige olie) volwaardige olielampjes op zich worden.

Glafey maakt ook gebruik van plasticvrije buitenverpakkingen van karton en glasvezel. En het duurzaamheidsconcept strekt zich ook uit tot de productie. Zo haalt Glafey warmte uit een warmtekrachtkoppelingcentrale en elektriciteit uit 3.000 vierkante meter zonnemodules op het eigen bedrijfsdak - wat betekent dat een van de oudste lichtbronnen onder de modernste omstandigheden wordt geproduceerd.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 12751

Theelichtje paraffine, hoogte 2,4 cm, Ø 3,8 cm, brandduur 7-8 uur. Kom van geperst glas, hoogte 3,4 cm, Ø 5 cm. Deksel van blik, Ø 4,9 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu