Menu

Theelichthouder Doosverhaal

Cot
Theelichthouder Doosverhaal
Cot
€ 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Precies gemaakt. Van walnotenhout

De theelichthouders vertalen de geschiedenis van vakmanschap naar hedendaags design. In een werkplaats in het Zwarte Woud wordt het walnotenhout met een lasersnijder tot op de millimeter nauwkeurig gesneden. De kerststal en de figuren in het bosmotief danken hun uiterst zuivere randen aan deze precisie.
De groeven waarin de bosfiguren worden gestoken zijn even precies in het notenhout van de grondplaat gefreesd - de plaatsing van de afzonderlijke figuren is variabel.
Licht, schaduwen en de weerkaatsing van het theelichtje dat in het midden van elke grondplaat is geplaatst, brengen de landschappen tot leven - een klein maar fijn theater dat in de metalen doos kan worden opgevouwen en overal mee naar toe kan worden genomen (en cadeau kan worden gegeven). Bij de theelichthouders is ook een klein boekje gevoegd waarin het verhaal van elke scène wordt verteld.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 203836

Theelichthouder Doosverhaal Kerststal: Kerststal van walnoothout en waxinelichtje in een metalen doosje.
Theelichthouder doosje story forest: insteekdelen, figuurtjes van walnoothout en waxinelichtje in een metalen doosje.
De wieg is vastgelijmd aan de binnenkant van het deksel. Doos breedte 11 cm, lengte 9,5 cm, hoogte 3,5 cm. Gewicht 120 g. Bij de levering is een theelichthouder incl. theelicht inbegrepen.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu