Leinenweberei Vieböck

Theedoek Mühlviertler Linnen

Red
Leinenweberei Vieböck
Theedoek Mühlviertler Linnen
Red
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Duurzaam en zeer absorberend. Linnen om te drogen

  Het Opper-Oostenrijkse bedrijf Leinenweberei Vieböck gebruikt hoogwaardig langvezelig vlas voor deze robuuste en prettig aanvoelende theedoek. De weefbasis blijft natuurlijk, d.w.z. het garen is niet gebleekt of geverfd, terwijl het ruitpatroon geweven (en niet gedrukt) is van garengeverfd linnen. Door de hoge draaddichtheid en het sterke linnengaren (dikte Nm 12) is het materiaalgewicht van 269 g/m2 vrij hoog in vergelijking met andere theedoeken, waardoor deze doek niet alleen dikker is, maar ook een hoger absorptievermogen heeft. Linnen is van nature vuilafstotend, antistatisch en pluisarm, het gladde oppervlak maakt het gemakkelijk schoon te maken en het droogt verrassend snel. Het is raadzaam om de doek twee tot drie keer te wassen voor gebruik, zodat hij zijn volledige absorptievermogen kan ontwikkelen. Een andere typische eigenschap van linnen is dat het bij elke wasbeurt een beetje zachter wordt en nog meer grip biedt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207310

   100% linnen. Herkomst Frankrijk, België en Nederland. Basisgewicht 269 g/m². Krimp 8%. Gemaakt in Oostenrijk. 60 × 60 cm

   Wasvoorschrift

   text
   Normaal proces
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 200 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen