Leinenweberei Vieböck

Theedoek Diamantpatroon

Zand
Leinenweberei Vieböck
Theedoek Diamantpatroon
Zand
  € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Ruiten in het linnen. Absorberend en duurzaam.

  Het ruitjespatroon heeft een eeuwenoude traditie, die steeds weer opduikt in oude archieven, in wapenschilden, op kleding en zelfs op oude Zweedse drakenbeelden. Het is ook bekend in het Opper-Oostenrijkse Mühlviertel. De Leinenweberei Vieböck produceert er sinds 1832 fijne linnen stoffen - waaronder deze theedoek met ruitmotief. De lange zijden zijn omzoomd door een 6 cm breed zigzagpatroon. Vieböck gebruikt voor de theedoek zuiver linnen van Europees langvezelig vlas: voorgebleekt linnengaren in de ketting (dikte Nm 10) en garengeverfd linnen in de inslag (dikte Nm 13) worden geweven in een keperbinding. Dit maakt de doek tot een duurzaam, absorberend hulpmiddel in de keuken, want linnen is van nature vuilafstotend, antistatisch en pluisarm, dankzij het gladde oppervlak is het gemakkelijk schoon te maken en droogt het verbazingwekkend snel. Voor gebruik is het raadzaam het doekje twee tot drie keer te wassen, zodat het zijn volledige absorptievermogen ontwikkelt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207307

   100% linnen. Herkomst Frankrijk, België en Nederland. Basisgewicht 260 g/m². Krimp 8%. Gemaakt in Oostenrijk. 70 × 50 cm

   Wasvoorschrift

   text
   Normaal proces
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 200 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen