Talleres ILSA

Tapijtveger plaatstaal

Talleres ILSA
Tapijtveger plaatstaal
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Tapijtveger. Puur mechanisch

  In het verleden waren dergelijke "carpet dackles" wijdverbreid, maar tegenwoordig zijn de eenvoudige maar degelijk geconstrueerde mechanische reinigingsgereedschappen grotendeels verdwenen. Toch is het idee om kruimels of pluizen onafhankelijk van elektrische energiebronnen en met weinig geluid te kunnen oprapen nog steeds relevant. Wij vonden een fabrikant in Spanje die nog tapijtvegers van het oude type produceert: met een behuizing van geschilderd plaatstaal, waarin een houten as met varkensharen, aangedreven door vier wielen, voor de reiniging zorgt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66969

   Behuizing van gepoedercoat plaatstaal. Greep en beugel van staal, gelakt of verchroomd. Penseelschacht van beukenhout met varkenshaar. Aandrijfwielen, bumper, klepknoppen en handgreepkap plastic. De opvangbakken kunnen met een druk op de knop worden geopend. Totale lengte 1,14 m, breedte 27 cm, diepte 19,5 cm. Gewicht 1,3 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen