Manufactum

Tafelkleed geruit

150 × 260 cm
Manufactum
Tafelkleed geruit
150 × 260 cm
  € 219,00
  € 139,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  We hebben dit tafellinnen gemaakt van dezelfde stof als het keukenschort Kelsch. Het is speciaal voor ons opnieuw geweven in de stijl van de traditionele canvasstoffen uit de Elzas genaamd "Kelsch". Het tafellinnen is exclusief verkrijgbaar bij Manufactum.

  Kelsch. Oude Elzasser traditie

  Deze stof, die traditioneel in platbinding wordt geweven, maakte vroeger deel uit van de uitrusting van elk plattelandsgezin in de Elzas. De naam "Kelsch" klinkt nogal "Kölsch" en komt eigenlijk uit de regio Keulen: de garens waarmee de stoffen werden gemaakt, werden namelijk geverfd met plantaardige kleurstoffen uit Keulen, waaronder "Keuls Blauw". De Elzassers gebruikten vooral linnen voor hun Kelsch stoffen en maakten er keukendoeken, handdoeken, tafel- en beddengoed van. We laten de stof opnieuw weven in een Oostenrijkse weverij en in Polen verwerken tot dit tafelkleed. Tafellopers, servetten en sets, maar ook een theedoek en een keukenschort van dezelfde Kelsch-stof vindt u in ons assortiment.

  Productinformatie

  Artikel nummer 210258

   90% katoen, 10% linnen. Herkomst Europa. Basisgewicht 250 g/m². Krimp 8%. Gemaakt in Polen.
   150 × 260 cm

   Wasvoorschrift

   text
   Mild proces
   text
   Niet bleken
   text
   Drogen in droogtrommel lage temperatuur ( 60 °C )
   text
   Zooltemperatuur ( 200 °C ) maximum
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten