Menu

Tafel schraag Loopstand

(1 paar)
Zwart
Tafel schraag Loopstand
(1 paar)
Zwart
  Zwart
  € 249,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf begin maart, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Set tafelschragen van gelakte vierkante buis. Met drie steunpunten voor kantelvrij staan. Kan worden uitgerust met elk tafelblad.

  Magazin en Hay komen samen

  HAY is een Deense meubelfabrikant. Het bedrijf wordt geleid door oprichter Rolf Hay, die het zijn naam gaf. De missie van Hay: van Denemarken een land voor fris design maken. Volgens hem kunnen de hedendaagse ontwerpen van jonge ontwerpers voortbouwen op de grote traditie van de jaren vijftig en zestig. Ze staan open voor nieuwe materialen en productiemethoden, gebruiken hun eigenschappen en ontwikkelen hun eigen ontwerptaal.

  Inmiddels heeft Rolf Hay een aanzienlijk aantal stoelen, tafels en gestoffeerde meubelen in zijn assortiment. De ontwerpen zijn afkomstig van jonge Scandinavische en reeds internationaal bekende ontwerpers. Hoewel het bedrijf pas een paar jaar op de markt is, speelt HAY al mee in de internationale competitie van de gevestigde orde. Inmiddels is er geen meubelbeurs meer waarop zij niet vertegenwoordigd is.

  MAGAZIN waardeert HAY's expertise en passie voor goed ontwerp. Hij is een fabrikant die een geesteshouding deelt met zijn ontwerpers. De producten die hij samen met hen ontwikkelt, inspireren ons. Hier laten we er een paar zien. U kunt meer producten en hun variaties zien in onze winkels.

  Productinformatie

  Artikel nummer 83986

   Afmetingen: B 37 x D 64,5 x H 72 cm
   Gewicht: 10 kg (paar)
   Materiaal: Stalen buizen 30 x 30 mm, gepoedercoat
   Ontwerp: Leif Jørgensen
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu