Menu

Swak Tongreiniger

Swak Tongreiniger
  € 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Mondverzorging begint met de tong

  Zorg- en behandelconcepten die een eeuwenoude traditie hebben in andere culturen zoals India of China vinden steeds meer hun weg naar onze westerse wereld. Neusspoelingen, olietrekken en tongverzorging zijn bijvoorbeeld een integraal onderdeel van de Ayurveda. In het algemeen is de mondholte daar erg belangrijk, bijvoorbeeld als indicator voor het stellen van diagnoses. De uitgebreide verzorging van de mondholte is daarom niet alleen belangrijk, maar ook noodzakelijk voor het algemene welzijn en moet zeker ook de tong omvatten. Een slechte adem kan bijvoorbeeld ook worden verminderd door dagelijkse tongverzorging. Het is raadzaam om de laagjes op de tong te verwijderen, vooral 's morgens, bij voorkeur vóór de eerste slok koffie en het tandenpoetsen. Strijk daarvoor een paar keer zachtjes over de tong met de tongschraper en spoel de schraper vervolgens af met heet water.

  Productinformatie

  Artikel nummer 34758

   Verwijdert snel en grondig de tonglaag. Spoel de tongschraper heet af na gebruik. Roestvrij staal. Gemaakt in India. 13 cm lang, 4 cm breed, 0,8 cm hoog. Gewicht 10 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu