Menu

Sun lederen hangende toilettas

Natuur
Exclusief
Sun lederen hangende toilettas
Natuur
€ 299,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf begin november, nu beschikbaar voor bestelling
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Exclusief

Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

Ruimtebesparend: een oprolbare toiletzak om op te hangen.

De buitenkant is gemaakt van roodgelooid rundleer, de binnenkant van 100% linnen. Het leer van de zwarte hangende toilettas is doorgeverfd na het looien in het vat. De tas sluit via een 8-gaatsband; opgerold is hij slechts 27 x 24 x 11 cm, uitgerold biedt hij zelfs voldoende ruimte voor douche- en haarverzorgingsproducten. De twee accessoirevakken van verschillende grootte zijn bevestigd met drukknopen en kunnen worden verwijderd.

Leder uit de kuil. Rood-gelooid

Sonnenleder in Bodman-Ludwigshafen aan het Bodenmeer in de regio Hegau staat voor een consequent functioneel, puur design. Het nauwgezet werkende bedrijf houdt nog steeds vast aan de traditionele methode van leerproductie: pitlooien. Alleen huiden van Zuid-Duitse runderen worden hiervoor gebruikt. De gebruikte looistoffen bevatten hoofdzakelijk afkooksels van schors, wortels en vruchten. In twaalf kuilen met licht stijgende geconcentreerde looibouillons zetten zij in zes tot twaalf weken de eiwitvezels van de runderhuiden om in ledervezels.
Na het looien worden de huiden aan de lucht gedroogd en in een smeertvat ingevet volgens een goed bewaard recept. Ongelooid heeft het afgewerkte leder dus een karakteristieke, licht bruin-roodachtige tint, waaraan het leder ook de naam "rood gelooid" dankt en die voor elke partij verschillend is. Gebruik, zon en regen veranderen de kleur, en na verloop van tijd vormt zich een natuurlijke bescherming, het patina, dat het leer een onmiskenbaar uiterlijk geeft. Zelfs het in het vat geverfde leer krijgt door het gebruik een glanzend patina.

Productinformatie

Artikel nummer 42650

Allgäuer rundsleder, pit-gelooid, het zwarte leer is extra vat-geverfd. Binnenkant 100% linnen. Rolgesp en drukknopen in messing vernikkeld voor de zwarte tas, in messing voor de naturelkleurige. Gemaakt in Hongarije. Hoogte uitgerold 78 cm, breedte 27 cm. Gewicht 680 g. Levering zonder inhoud.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu