Menu

Strategiespel Four Wins

Strategiespel Four Wins
  € 39,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Kijk uit. In alle richtingen

  De eerste speler die vier stukken op een rij plaatst - horizontaal, verticaal of diagonaal - is de winnaar van dit slimme strategiespel dat tegelijkertijd logisch denken en visuele waarneming traint. Volledig gemaakt van massief beukenhout, heeft ook dit spel een natuurlijke robuustheid en een aangenaam gevoel (om nog maar te zwijgen van de prettige bijkomstigheid dat we op speelse wijze weer wat plastic uit ons leven kunnen bannen). De beukenhouten pen dient om de stukken vast te zetten: hij houdt ze op hun plaats wanneer het spel niet wordt gebruikt of vervoerd.

  Four Wins is nu al een van de klassiekers, hoewel het "pas" in 1974 de spelwereld veroverde - het is dus bij wijze van spreken nog in zijn babyschoentjes, vergeleken met strategiespellen als schaken of backgammon. Het succes is zeker voor een groot deel te danken aan het denkbaar eenvoudige spelsysteem, waardoor kinderen het gemakkelijk kunnen leren.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203528

   Voor 2 spelers. Spellijst van geolied beukenhout, hoogte 24 cm, breedte 26 cm. 42 kleurrijk gelakte spelstukken van beukenhout. Met een transportveiligheidspin van beukenhout. Totaal gewicht 550 g. Gemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu