Menu

Strategiespel Four Wins

Strategiespel Four Wins
Strategiespel Four Wins
39,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Kijk uit. In alle richtingen

De eerste speler die vier stukken op een rij kan plaatsen - horizontaal, verticaal of diagonaal - is de winnaar van dit slimme strategiespel dat tegelijkertijd logisch denken en visuele waarneming traint. Dit spel is volledig gemaakt van massief beukenhout en heeft een natuurlijke robuustheid en een aangenaam gevoel (om nog maar te zwijgen van de prettige bijkomstigheid dat we op speelse wijze weer wat plastic uit ons leven kunnen bannen). De beukenhouten pin dient om de stukken vast te zetten: hij houdt ze op hun plaats wanneer het spel niet wordt gebruikt of vervoerd.
Four Wins is nu al een van de klassiekers, hoewel het "pas" in 1974 de spelwereld veroverde - het staat dus nog in zijn babyschoentjes, om het zo maar te zeggen, vergeleken met strategiespellen als schaken of backgammon. Het succes is zeker voor een groot deel te danken aan het denkbaar eenvoudige spelsysteem, waardoor het voor kinderen gemakkelijk te leren is.

Waarschuwing:

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden.

Productinformatie

Artikel nummer 203528

Voor 2 spelers. Spel frame gemaakt van geolied beukenhout, hoogte 24 cm, breedte 26 cm. 42 kleurig gelakte speelstukken van beukenhout. Met een transportveiligheidspin van beukenhout. Totaal gewicht 550 g. Gemaakt in Duitsland.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu