Menu

Stoken® Keramiek

Klein - Zwart
Stoken® Keramiek Klein Zwart
Stoken® Keramiek
Klein - Zwart
69,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.05.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Een blijvende favoriet met wasresten. De wasbrander.

Deze keramische pot bevat een gepatenteerde aluminium brander die met metaal omwikkelde eeuwige lonten van glasvezel bevat. Deze branden niet op en hoeven niet te worden vervangen, zij zuigen voortdurend een deel van de gesmolten was in de pot op en verbranden deze in een stabiele vlam. De pot zelf is gemaakt van zwaar vuurgeblakerde en gesinterde keramiek. Wasresten van kandelaars of verbrande kaarsenstandaards (gemaakt van paraffine, stearine of ceresine - bijenwas is eerder ongeschikt) zijn geschikt als navulmateriaal.

Productinformatie

Artikel nummer 204877

Stevige keramische, aluminium brander; eeuwige lonten van glasvezel, in metaal gewikkeld. Navulbaar. Pot vorstbestendig, weer- en kleurbestendig. De aan de onderzijde geïntegreerde voetjes zorgen voor een goede ventilatie, waardoor warmte-inwerking op gevoelige standoppervlakken kan worden uitgesloten. Levering zonder deksel.
Klein: zwart gekleurd met lavazand, geglazuurd aan de buitenkant. Hoogte ca. 8 cm, Ø 13 cm. 880 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om advies, reserveonderdelen of speciale verzoeken - onze klantenservice behandelt al uw vragen en zorgen op een persoonlijke en goed onderbouwde manier.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken op 0800 26 26 101 of op elk gewenst moment op info@manufactum.nl

.

Cadeaubonnen

Het is goed voor alles: Met onze PDF-cadeaubonnen kan je kiezen uit het volledige Manufactum-assortiment. Kies een motief dat je kan versturen via e-mail of uitprinten en persoonlijk aanbieden, onmiddellijk na het plaatsen van je bestelling.

Bestel Nu
Menu