Menu

Stoelier

met lederen bekleding - Roodbruin gebeitst
Stoelier
met lederen bekleding - Roodbruin gebeitst
  € 429,00
  € 349,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf eind januari, nu beschikbaar voor bestelling
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  In balans: een stoel van klassiek modernisme.

  Deze stoelen zijn een voorbeeld van het "zwevende evenwicht" tussen traditie en moderniteit dat de "Weense avant-garde" (rond Hoffmann, Loos en Wagner) aan het begin van de 20e eeuw nog wist te vinden. Niet alleen de stoel is beroemd, maar ook zijn fabrikant: de stoelenfabriek Stoelcker, die gevestigd is in Ettenheim, Baden. Voor deze stoel wordt massief beukenhout in het ruggedeelte en in het zitgedeelte uit één stuk gebogen onder invloed van stoom. Het frame van de zitting is met handgemaakte vingerverbindingen aan het voorframe gelijmd. Wij bieden de fauteuil aan in roodbraun en zwart gebeitst, de beschermende lak is zijdemat. Optioneel is hij ook leverbaar met een lederen zitkussen van 3 mm dik rundnappaleer.

  Productinformatie

  Artikel nummer 75865

   Beukenhout, zijdemat gelakt. Hoogte 74 cm, breedte 55 cm, diepte 47 cm. Zithoogte 45 cm. Gewicht 5,6 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu