Menu

Stevige Shampoo Dames

Cure
Stevige Shampoo Dames
Cure
€ 9,90Basisprijs: € 165,00/ 1kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

De kuurshampoo biedt een rijke verzorging voor zeer droog en moeilijk doorkambaar of krullend haar. Het geeft het haar glans, jojoba, broccolizaad en kokosolie maken het soepel zonder het te verzwaren. Dankzij het kliswortelextract dat het bevat, wordt het ook aanbevolen tegen roos. Helende krijt absorbeert vet. Met een lichte sinaasappel-vanille geur.

Stevige shampoo. Mild, hoge opbrengst en biologische kwaliteit.

De fabrikant Rosenrot is een pionier onder de fabrikanten van vaste shampoos. Zij hebben hun formules al zo lang verfijnd dat het resultaat aan alle eisen voldoet: doeltreffend en productief, ingrediënten van biologische kwaliteit en gemakkelijk in gebruik. De ShampooBits® zijn net zo stevig als een stuk zeep zonder zelf zeep te zijn. Zij reinigen het haar met zachte oppervlakteactieve stoffen op basis van plantaardige vetten en verzorgen het met plantenextracten en oliën, alsmede met geselecteerde actieve bestanddelen. Ze zijn gebaseerd op voedende oliën zoals jojoba-, kokos-, hennep- of broccolizaadolie. Afhankelijk van de formule wordt groene klei, ghassoul (ook een kleisoort) of de mildere roze of gele klei gebruikt, die een vetabsorberende werking hebben en de talgproductie en het olie-evenwicht van de huid helpen reguleren. Naar gelang van het doel worden extracten van salie, brandnetel, calendula, wilde roos, kliswortel of korenbloem toegevoegd, die elk uit de eigen productie afkomstig zijn. Als natuurlijk cosmetisch alternatief voor siliconenoliën bevatten alle shampoos coco-caprylaat: het verbetert de doorkambaarheid en geeft het haar glans. Gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen, is het ook gemakkelijk biologisch afbreekbaar.

De stevige consistentie maakt het mogelijk het product te verkopen zonder verpakking of, zoals in ons geval, in een karton in plaats van in plastic. Dit bespaart niet alleen grondstoffen, maar is ook uiterst praktisch voor (lucht)reizen. Vooral omdat één stuk, afhankelijk van je haarlengte, genoeg is voor wel 60 haarwasbeurten. Dat vervangt ongeveer twee shampooflessen. De vaste shampoo is gemakkelijk in gebruik (enkele bewegingen over nat haar is voldoende) en geeft een zeer fijn, romig schuim met een aangename natuurlijke geur.

De kracht van de fabriek is nog heel. Van de fabriek Rosenrot

Hoewel de fabrikant van natuurlijke cosmetica Rosenrot een betrekkelijk klein bedrijf is, staat het in relevante kringen - die van de "verpakkingsvrije voorstanders" - al bekend als een van de echt grote bedrijven. De vaste shampoos en conditioners, zepen en douchegels van de fabrikant uit Schleswig-Holstein zijn namelijk niet alleen effectief, maar worden ook geheel zonder plastic verpakking geleverd (in theorie - in de praktijk hebben wij gekozen voor de variant in een kartonnen doos, zodat wij onze artikelen ook per postorder kunnen aanbieden). Dit is mogelijk dankzij onze eigen verfijnde recepten op basis van gecertificeerde biologische, plantaardige en natuurlijke grondstoffen: alle oliën, plantenhydrolaten, kruiden, glycerine en ethylalcohol zijn voornamelijk afkomstig van gecontroleerde biologische teelt. De essentiële oliën zijn ook afkomstig van gecontroleerde biologische teelt of zijn 100% natuurlijk. Tenslotte produceert Rosenrot ook alle plantenextracten zelf en volgens eigen receptuur - uiteraard in biologische kwaliteit. Dit betekent dat er niets in het eindproduct terechtkomt wat er niet in thuishoort - want paraffines, parabenen, siliconen of synthetische conserveringsmiddelen en kleurstoffen zijn taboe - en de handgemaakte productie maakt ook een maximale controle mogelijk.

Productinformatie

Artikel nummer 206258

Na gebruik altijd goed laten drogen. Gemaakt in Duitsland. Gecertificeerde natuurlijke cosmetica.
60 g stuk in doos
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu