Menu

Sterrensilhouet

Goud - 9 cm
Exclusief
Sterrensilhouet
Goud - 9 cm
€ 22,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Exclusief

Ontdek een reeks goede producten die u misschien al op een soortgelijke manier kent - maar die u alleen bij ons kunt krijgen in deze speciale uitvoering die aan onze eisen voldoet.

Filigraan werk. Uniek

De speciale vouw-snij-techniek, waarbij een vel papier dat verscheidene malen is gevouwen, wordt gesneden, is voor deze sterren van generatie op generatie doorgegeven. Tot op de dag van vandaag worden ze met de hand gemaakt, vouw na vouw, snede na snede, patroon rij na patroon rij en met opvallende nauwgezetheid - toch is elke ster uiteindelijk uniek. Meestal vrij werkend, heeft de maakster bij wijze van uitzondering verschillende patronen ontwikkeld volgens welke zij de sterren voor ons maakt (elk patroon krijgt een specifieke maat toegewezen). Nadat de uiteinden nauwkeurig aan elkaar zijn gelijmd en genaaid, wordt elke ster afgewerkt met een fijne laag gekleurde vernis die hem extra stevigheid geeft. En filigraan als het is, maakt het niet alleen de kerstboom immens schoon, maar is het ook in staat om ramen, deuren en muren effectief te versieren als solitair.

Productinformatie

Artikel nummer 67358

Papier met laklaag.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu