Menu

Staande lamp String

Staande lamp String
€ 399,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Delicate structuur van aluminium, met hogere scharnierarm onderaan, draaibare armatuurkop met centrale opening, wijd oriënteerbare beugel - STRING is een ideale armatuur op de lees- en werkplek. Het heeft een dimmer die de LED lichtbron in verschillende lichtintensiteiten instelbaar maakt. De beweging van de twee aluminium armen wordt gecontroleerd door een elastisch element van zilverkleurig, blijvend elastisch rubber, dat een fijne en gedetailleerde beweging van de gewrichten mogelijk maakt. De armatuur bevat LED-lampen. dKabel: L 200 cm, Eurostekker. Lichtstroom: 700 lm, kleurtemperatuur: 2.700 K, nominaal vermogen: 9 W.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 200951

Afmetingen: H (max): 148 cm, arm: L 53 cm, voet: Ø 19,5 cm, kap: Ø 10,5 cm
Gewicht: 4,6 kg
Materiaal: aluminium, gelakt; gietijzer, kunststof, kunststof kabel
Ontwerp: Giovanni Lauda en Dante Donegani
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu